Skip to main content

Ο Μέσι παραμένει ο πιο… πολυφορεμένος στο MLS

Η φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι με το νούμερο 10 του Λιονέλ Μέσι παραμένει η καλύτερη σε πωλήσεις στο MLS, σύμφωνα με το αμερικανικό πρωτάθλημα

Από τότε που προσγειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, το καλοκαίρι του 2023, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς φανέλες της αμερικανικής Λίγκας (MLS).

Με αυτήν την ευκαιρία, το MLS παρουσίασε τα τοπικά δεδομένα πωλήσεων που αντιστοιχούν στο κατάστημά της MLSstore.com από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Αυγούστου 2024 και ο Αργεντινός αστέρας, που μόλις επέστρεψε μετά από δύο μήνες εκτός λόγω τραυματισμού, συνεχίζει να κατέχει το πρωτείο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο αχώριστος συμπαίκτης του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Ουρουγουανός Λουίς Σουάρες, ενώ το βάθρο συμπληρώνει ο Γκαμπονέζος Ντένις Μπουάνγκα (Λος Άντζελες FC), πρώτος σκόρερ πέρυσι στο MLS.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο περσινός MVP του MLS, Αργεντινός Λουτσιάνο Ακόστα του Σινσινάτι. Πέμπτος είναι ο Κολομβιανός Χουάν Καμίλο «Κούτσο» Ερνάντες, πρωταθλητής του MLS Cup το 2023 και του League Cup το 2024 με το Κολόμπους Κρου.

Στο «Τοπ-10» των φανελών του MLS με τις περισσότερες πωλήσεις υπάρχουν έξι Ισπανόφωνοι, αφού εμφανίζονται επίσης ο Ισπανός Ρίκι Πουίγ των Λ.Α. Γκάλαξι (έβδομος) και ο Αργεντινός Πέδρο ντε λα Βέγκα των Σιάτλ Σάουντερς (δέκατος).

Η Ίντερ Μαϊάμι είναι η καλύτερα εκπροσωπούμενη ομάδα σε αυτή την κατάταξη. Εκτός από τους Μέσι και Σουάρες στις δύο πρώτες θέσεις, η ομάδα της Φλόριντα έχει και τους Ισπανούς Σέρχιο Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα στις θέσεις 11 και 15 αντίστοιχα.

naftemporiki.gr