Skip to main content

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Τούμπας

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο μηδέν στο μεγάλο παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Super League

Το μεγάλο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής δεν είχε νικητή, καθώς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος την ώθηση της Τούμπας, έφτασε κοντά στο γκολ στο 11′. Ο Ντραγκόφσκι, όμως, έκανε μια σπουδαία επέμβαση στο σουτ του Σβαμπ. Στο 15′ ο Πολωνός κίπερ μπλόκαρε το σουτ του Τσάλοφ και ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 18′ με σουτ του Τετέ πάνω στον Κοτάρσκι.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους από το ημίωρο και μετά, χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία στο 45′. Ο Ιωαννίδης έκανε φοβερή ατομική ενέργεια, έδωσε στον Πελίστρι αλλά ο Ουρουγουανός από την μικρή περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, απειλώντας στο 47΄με τον Τετέ, όπως και στο 69′ με τον Κοτάρσκι να κάνει σπουδαία επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ στο 68′ είδε τον Ντραγκόφσκι να βγάζει το σουτ του Σβαμπ και οι ”πράσινοι” έχασαν την πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου, όταν στο 92′ ο Κοτάρσκι είπε ”όχι” στο σουτ του Ιωαννίδη από το ύψος του πέναλτι.