Skip to main content

Στην Τούμπα τα φώτα της αγωνιστικής

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό

Τα εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη ξανάρχισαν μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League, το ίδιο και η ελληνική Σούπερ Λίγκα.

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής άνοιξε χθες με τα παιχνίδια σε Λαμία και Τρίπολη, συνεχίζεται σήμερα με το… κυρίως πιάτο και θα κλείσει την Δευτέρα (16/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Βόλο.

Στο πρόγραμμα δεσπόζει το πρώτο ντέρμπι της εφετινής περιόδου που φέρει αντιμέτωπους στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας και ο Ολυμπιακός είναι οι μόνοι με τρεις νίκες μέχρι στιγμής και σε περίπτωση που φτάσουν σε «καρέ», θα αφήσουν πίσω το «τριφύλλι» οκτώ βαθμούς.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η πειραϊκή ομάδα είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι σστον Παναιτωλικό, ακόμη κι αν τα «Καναρίνια» έρχονται από το 3-0 επί του Πανσερραϊκού. Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν Γουίλιαν και Ολιβέιρα, ενώ το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Μετά τις Σέρρες, ο Άρης θα ήθελε να φύγει με «διπλό» και από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, που βρίσκεται σε ανοδική τροχιά όπως έδειξε πριν τη διακοπή νικώντας 3-1 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός θα διεκδικήσουν την πρώτη εφετινή νίκη τους στην μακεδονική πόλη, με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν ακόμα το πρώτο γκολ τους στο πρωτάθλημα, απέναντι στη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

  • Λαμία – Καλλιθέα 0-0
  • Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-2

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

  • 16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός
  • 18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
  • 20:30 ΟΦΗ – Άρης
  • 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

  • 20:00 ΑΕΚ – Βόλος