Skip to main content

Ήττα για τον Αστέρα υπό το βλέμμα του Μακελελέ

Ο Ατρόμητος έφυγε με το «διπλό» από την Τρίπολη σημειώνοντας την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα

Την πρώτη νίκη του στην εφετινή Σούπερ Λίγκα κατέγραψε ο Ατρόμητος, εκτός έδρας μάλιστα, επιβληθείς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε πρωταγωνιστή τον Καρλίτος (γκολ κι ασίστ) στο πρώτο ημίχρονο και τον τερματοφύλακα Χουτεσιώτη στο δεύτερο, που κράτησε τη νίκη.

Τη συνάντηση παρακολούθησε από την εξέδρα ο νέος τεχνικός των Πελοποννήσιων, Κλοντ Μακελελέ, που ασφαλώς και θα είδε πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην αρκαδική πρωτεύουσα στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού τους Μανσούρ, σε φάουλ του Καρλίτος.

Στο 23΄ ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Λαμίας εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο σφάλμα του γκολκίπερ Νίκου Παπαδόπουλου, που βγήκε μακριά για να απομακρύνει, διπλασιάζοντας στην άδεια εστία.

Αθανασίου και Καρλίτος έχασαν ύστερα ευκαιρίες και γι΄ άλλο γκολ, με τον γηπεδούχο Αστέρα να μειώνει εν τέλει στο 42΄ με πέναλτι του Μπαρτόλο, στο οποίο υπέπεσε ο Κίνι επί του Παλάσιος.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη αλλά τώρα ήταν η ώρα του Χουτεσιώτη, που είπε «όχι» στους Παλάσιος (47΄) και Άλβαρες (50΄).

Ο Έλληνας πορτιέρε επενέβη αποτελεσματικά και στο 80΄ αποκρούοντας ένα δυνατό σουτ του Καλτσά και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με τον Μακελελέ να έχει πολλή δουλειά από αύριο…