Skip to main content

Κόλλησαν στο «μηδέν» Λαμία και Καλλιθέα

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν γι΄ άλλη μια φορά τις εντυπώσεις αλλά δεν κατάφεραν να βρουν την πρώτη νίκη τους στη Σούπερ Λίγκα

Χωρίς νικητή και δίχως γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στη Λαμία ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και την Καλλιθέα, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά ο τερματοφύλακας Κόστιτς από τη μία και η ατυχία από την άλλη δεν τους το επέτρεψε.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ με τον Μανθάτη στο 31΄, που δεν έπιασε καλά το διαγώνιο σουτ υπό την πίεση του Μπίκοβ και δυο λεπτά αργότερα ούτε ο Ουλντρίκις βρήκε στόχο.

Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι άγγιξε το 1-0 στο 59΄, με τον Ντεμέτριους να υποχρεώνει σε μεγάλη απόκρουση τον Κόστιτς.

Ακολούθησαν δυο καλές στιγμές για τη Λαμία, με τον Ενρίκες στο 71΄ να μην μπορεί να βρει την μπάλα στη σέντρα του Ραντόνια και το φάουλ του Βλαχομήτρου 72΄ να καταλήγει στο πλάι των διχτυών του Μπαραγάν.

Στον επίλογο του αγώνα η αθηναϊκή ομάδα ανέβασε ρυθμό και στο 83΄ ο Κόστιτς απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ελία, με τον Ντεμέτριους να αστοχεί στη συνέχεια της φάσης.

Στο 85΄ το βολέ του Ενρίκες πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαραγάν και στο επόμενο λεπτό ο Βαλμπουενά «σημάδεψε» την αριστερή δοκό της Λαμίας.