Skip to main content

Ο Guardian έβγαλε το καπέλο στον Τζόλη

Sportfile/INTIME

Η αγγλική εφημερίδα έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα επιθετικού της Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν τόσο στη Μπριζ όσο και στην Εθνική Ελλάδος και… ανάγκασε τον Guardian να τον αποθεώσει, αναφέροντας πως είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στο φετινό Champions League.

Συγκρεκριμένα, ανέφερε:

«Το 2021 η Νόριτς είχε μεγάλες ελπίδες από τον Έλληνα επιθετικό, που υπέγραψε από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης έναντι 8,8 εκατομμυρίων λιρών. Ο Τζόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην Carrow Road με δύο γκολ και μερικές ασίστ στο “γκρέμισμα” της Μπόρνμουθ με 6-0 στο League Cup, αλλά σπάνια ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μετά από αυτό. Χαρακτηρίστηκε ως αποτυχία, δόθηκε δανεικός στη Φορτούνα Ντίσελντορφ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ικανός και γρήγορος αριστερός εξτρέμ άνθισε, τερματίζοντας ως ο πρώτος σκόρερ της 2.Bundesliga με 22 γκολ και παραλίγο να οδηγήσει την ομάδα του στην άνοδο. Η Φορτούνα δεν είχε τα κεφάλαια για να κρατήσει τον Τζόλη με την επιλογή αγοράς των 3 εκατομμυρίων λιρών, αλλά ήταν λογικό να την ενεργοποιήσει για να μεταπωλήσει με καλό κέρδος. Η Κλαμπ Μπριζ ήταν στην ευχάριστη θέση να τον αποκτήσει και ο Τζόλης ξεκίνησε λαμπρά στο Βέλγιο».