Skip to main content

Στα άκρα η διαμάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μπαπέ

REUTERS/Christian Hartmann

Αιτία το ποσό των 55 εκ. ευρώ που αξιώνει ο νέος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης για οφειλόμενους μισθούς και μπόνους

Η διαμάχη του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν οδηγείται στις δικαστικές αίθουσες, με τον Γάλλο επιθετικό να κερδίζει την Πέμπτη την πρώτη μάχη για οφειλή της πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Η επιτροπή γαλλικού ποδοσφαίρου δικαίωσε τον «ΚΒ» και διέταξε την Παρί να καταβάλλει στις επόμενες 8 ημέρες ποσό 55 εκ. ευρώ, που αφορά δόσεις του τελευταίου συμβολαίου του κι οφειλόμενα μπόνους.

Την Τετάρτη (11/9) ο Μπαπέ παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης κι ανέλυσε τις οφειλές στο πρόσωπό του, την ώρα που η νομική υπηρεσία της Παρί δήλωνε πως συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός.

Η Παρί έχει ασκήσει έφεση επί της αρχικής απόφασης η οποία θα εξεταστεί την επόμενη εβδομάδα. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει τα 55 εκ. ευρώ, προειδοποιώντας ότι ο παίκτης θα πρέπει να κινηθεί νομικά.

«Υπό το πρίσμα των ορίων της νομικής αρμοδιότητας της επιτροπής LFP να λάβει μια πλήρη απόφαση γι΄ αυτό το θέμα, πρέπει τώρα να προσαχθεί ενώπιον άλλης δικαιοδοσίας», ανέφερε ο σύλλογος.

«Δεν πληρώνουμε», πρόσθεσε πηγή κοντά στη διοίκηση μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).