Skip to main content

Στη ΔΕΘ με δικό του stand ο ΕΟΚΑΝ

O Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

O Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ συμμετέχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ξεχωριστό stand στο Περίπτερο 1 του Υ.ΠΑΙ.Θ Αθλητισμού και με κεντρικό μήνυμα «Αθλητισμός με αξίες, χωρίς ουσίες».

Στα εγκαίνια του εκθεσιακού χώρου από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, πλήθος επισκεπτών, Ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών, αθλούμενων και γονέων, επισκέφθηκαν το stand του EOKAN.

Εκεί ενημερώθηκαν από τον διοικητή του Οργανισμού, δρ. Γρηγόρη Λέων και στελέχη του, για την ιστορία, την αποστολή και τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού. Επιπλέον, παρουσιάστηκε η πρόοδος της Ελλάδας την τελευταία τριετία σχετικά με την καταπολέμηση του ντόπινγκ και την προστασία της υγείας των αθλητών.

«Η παρουσία του ΕΟΚΑΝ στην 88η ΔΕΘ πρεσβεύει έναν αθλητισμό με αξίες, χωρίς ουσίες και είναι αντάξια του έργου που παράγει η υπέροχη ομάδα των ανθρώπων του Οργανισμού», υπογράμμισε ο κ. Λέων.

«Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, για την εμπιστοσύνη. Η υποστήριξή του είναι καθοριστική στην προσπάθειά μας για έναν καθαρό αθλητισμό. Η παρουσία στο περίπτερο του υπουργείου Αθλητισμού και στο stand του ΕΟΚΑΝ κορυφαίων αθλητικών προσωπικοτήτων αλλά και εκατοντάδων επισκεπτών, μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το έργο μας, επενδύοντας στην ενημέρωση, την πρόληψη και την εκπαίδευση».