Skip to main content

Εντάθηκαν οι διαπραγματεύσεις Τσέλσι – ΑΕΚ για τον Φοφανά

Το αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Athletic, προσθέτοντας ότι οι δύο σύλλογοι θέλουν να προλάβουν την αυλαία της μεταγραφικής περιόδου

Η Τσέλσι έχει εντείνει τις συνομιλίες με την ΑΕΚ για την πώληση του Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά, με τις δύο ομάδες να ελπίζουν στην επίτευξη συμφωνίας πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Athletic, ο νεαρός επιθετικός είναι από τους παίκτες που η Τσέλσι προσπαθεί να πουλήσει όλο το καλοκαίρι.

Η Ένωση έχει επιδείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οι διαπραγματεύσεις εντάθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες.

Η Τσέλσι αγόρασε τον Φοφανά από τον Μόλντε έναντι ποσού άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ, τον Ιανουάριο του 2023.

Έκτοτε ο παίκτης μέτρησε μόλις τρεις εμφανίσεις με την ανδρική ομάδα των «Μπλε» (μία βασικός) και ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην Ουνιόν Βερολίνου και την Μπέρνλι, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ σε 15 εμφανίσεις νωρίτερα φέτος.

Ως προς το κόστος της μεταγραφής, η Τσέλσι εξετάζει μια συμφωνία που θα της αποφέρει μικρότερο ποσό από αυτό που δαπάνησε για τον 21χρονο φορ, αλλά αν ενεργοποιηθούν τα μπόνους ελπίζει ότι θα μπορέσει να έχει κέρδος.