Skip to main content

Αγγελόπουλοι: Παγκόσμια κλάση ο Φουρνιέ, αθέμιτος ανταγωνισμός στο ΟΑΚΑ

ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τη μεταγραφή του γάλλου γκαρντ και αναφέρθηκαν στο γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το παρών στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ.

Φουρνιέ: Από το αεροδρόμιο ένιωσα σαν στο σπίτι μου

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε για τον γάλλο γκαρντ:

« Είναι από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουμε κάνει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Έρχεται για να πετύχουμε τους στόχους μας, την κατάκτηση της Euroleague και των εγχώριων τίτλων. Η ομάδα μας έχει συνέχεια. Όλα αυτά τα χρόνια χτίζει το όνομά της, την αξία της στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σύντομες, ο ίδιος ήταν ταπεινός και φάνηκε πως ήθελε να έρθει σε εμάς. Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στη προσέγγισή μας, ώστε να τελειώσει με το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σημείωσε σχετικά με τις συζητήσεις για την παραχώρηση του ΣΕΦ:

«Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα του γηπέδου. Είναι τελείως εκτός λογικής, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από άλλες πλευρές. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Για 3,5 χρόνια είναι οι συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο, έχει τρομερό προβάδισμα δεκάδων εκατομμυρίων.

Θα δείτε κάποιες αλλαγές που γίνονται στο γήπεδο. Νομίζω η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό το θέμα. Δεν έχουμε άλλον τρόπο, δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε. Περιμένουμε να γίνει το δίκαιο, το σωστό έστω και με τρομακτική καθυστέρηση».

Και πρόσθεσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εμείς, από όταν πήγαμε στον Ολυμπιακό, χάνουμε χρήματα. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει η ομάδα. Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Προφανώς, αν είχαμε γήπεδο, θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον με αθέμιτο ανταγωνισμό. Όταν ο αντίπαλος έχει 20 εκατομμύρια από το γήπεδο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Αλλά θα παλέψουμε, για αυτό ήρθε και αυτός ο παικταράς».