Skip to main content

Δύσκολη νίκη στο 90΄ για τον ΠΑΟΚ

Τη λύτρωση στον «Δικέφαλο» έδωσε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Μαντί Καμαρά

Με γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90ό λεπτό της συνάντησης ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και σημείωσε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες συναντήσεις στο εφετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή με παρέα τον Ολυμπιακό.

Οι «κυανόλευκοι», από την άλλη, παρέμειναν με τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε Άρη, ΟΦΗ και περιμένουν τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου ο Πάμπλο Γκαρσία να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να ενσωματώσει τα νέα αποκτήματα.

Το σκορ στο Περιστέρι άνοιξε στο 45ο λεπτό ο Ζίβκοβιτς, που επωφελήθηκε στο ριμπάουντ από απόκρουση αμυντικών και με κεφαλιά σε άδεια εστία έγραψε το 0-1, στη φάση που είχε ξεκινήσει ο πολύ δραστήριος Σορετίρε.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με τον Μπάμπα στο 61΄ και σκόραραν με τον Ζίβκοβιτς στο 68΄, αλλά το  γκολ ακυρώθηκε από παρέμβαση του VAR για επιθετικό φάουλ του Μπάμπα.

Κι ενώ ο πρωταθλητής ήλεγχε το παιχνίδι, σε μια φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Ουάρντα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ότο στην περιοχή, διαιτητής και VAR κατέληξαν ότι δεν ήταν σε φυσιολογική θέση και ο Ουάρντα ισοφάρισε στο 86΄.

Όμως, το παιχνίδι είχε δρόμο ακόμα. Στο 90΄ και σε εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ από αριστερά ο Μαντί Καμαρά ανενόχλητος με κεφαλιά από κοντά έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.