Skip to main content

«Διπλό» του ΟΦΗ στον Βόλο

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έπιασε εξαιρετική απόδοση και πήρε το πρώτο τρίποντό της στην εφετινή Σούπερ Λίγκα

Την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα, εκτός έδρας μάλιστα και με τρόπο εμφατικό σημείωσε ο ΟΦΗ, που επιβλήθηκε του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 3-1 για την τρίτη αγωνιστική.

Αντίθετα, η ομάδα της Μαγνησίας έχασε και το δεύτερο εφετινό παιχνίδι στην έδρα της μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό, έχοντας να επιδείξει την εκτός έδρας νίκη στην Τρίπολη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά αλλά δέχθηκαν τον αιφνιδιασμό στον 11ο λεπτό, όταν ο Μπαΐνοβιτς βρήκε με κάθετη πάσα τον Φούντα και ο διεθνής φορ με άπιαστο σουτ στο «Γ» άνοιξε… λογαριασμό στους Κρήτες, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του.

Με το… καλησπέρα στο β΄ μέρος ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Σενγκέλια (50΄) και δέκα λεπτά αργότερα ο Γιουνγκ, επίσης στο ντεμπούτο του με την κρητική ομάδα, έγραψε το 0-3 μετά από την ασίστ του Νους.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82΄ ο Μεντιέτα, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με νίκησε και τον Χριστογεώργο για το τελικό 3-1.