Skip to main content

Περίπατος της ΑΕΚ στην Λιβαδειά

Η Ένωση διασφάλισε τη νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματά της

Θριαμβευτικό ήταν το πέρασμα της ΑΕΚ από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, όπου η Ένωση επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 3-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τις δύο ομάδες χώριζε μεγάλη διαφορά, κάτι που αποτυπώνεται άλλωστε στο σκορ, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στη δεύτερη νίκη τους στην εφετινή περίοδο ανεβαίνοντας στους 7 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» έμειναν στον έναν, μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Καλλιθέα, στο ίδιο γήπεδο.

Παρά την μέτρια εικόνα στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ κατόρθωσε να προηγηθεί στην εκπνοή του, όταν με προσωπική ενέργεια ο Κοϊτά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκροφ σημειώνοντας το πρώτο γκολ για τη νέα ομάδα του.

Στο 52΄ και σε αντεπίθεση ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε στον Ελίασον ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λιάγκα και ξεγέλασε τον Γκροφ για το 0-2.

Πολύ πιο άνετα πια, οι παίκτες του Αλμέιδα δημιούργησαν αρκετές φάσεις κι έφτασαν στο 3-0 στο 82΄ με κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς, μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γκροφ.