Skip to main content

Η ΑΕΚ έχασε τα άχαστα και γκέλαρε με την Λαμία

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Ευαγγελάτος Αλέξανδρος

Η Ένωση είχε δύο δοκάρια, πέταξε στα σκουπίδια πολλές ευκαιρίες και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γκέλα για την ΑΕΚ απόψε στην Opap Arena, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λαμία, χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

H AEK παρά την υπεροχή της, άργησε να βρει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που ήρθε στο 26′. Ο Κοϊτά, όμως, νικήθηκε από τον Κόστιτς ενώ στο 37′ η κεφαλιά του Πινέδα πέρασε άουτ.

Τελικά η Λαμία ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Στο 39′ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Φουρτάδο, ο οποίος με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Στρακόσια για το 1-0. Η Ένωση προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα αλλά δύο κεφαλιές του Λιβάι δεν βρήκαν στόχο.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και ο Λιβάι Γκαρσία έχασε δύο τετ α τετ για να ισοφαρίσει.

Στο 70′ ο Λαμέλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και τελικά η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 87′ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαμέλα, ο Μουκουντί με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα οι ”κιτρινόμαυροι” έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή αλλά μετά το γύρισμα του Ελίασον, ο Γιαννούτσος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του με προβολή.

Στο 96′ η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε και πάλι δοκάρι!

Ο Κοϊτά με τρομερό σουτ τράνταξε την εστία της Λαμίας και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, με την ΑΕΚ να πετάει λόγω αστοχίας, δύο πολύτιμους βαθμούς.