Skip to main content

Ευρωπαϊκές δοκιμασίες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Φωτογραφία αρχείου

Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται την Σάμροκ Ρόβερς ενώ το ''τριφύλλι'' παίζει με την Λανς στη Γαλλία

Σημαντικά παιχνίδια για τις ελληνικές ομάδες στα προκριματικά απόψε το βράδυ, καθώς ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Σάμροκ Ρόβερς στα πλαίσια των play offs του Europa League(20:30, NovasportsPrime) ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λανς εκτός έδρας για τα playoffs του Conference League(22:00, CosmoteSport1).

Στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση, ο προπονητής του ”δικεφάλου” του Βορρά, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να τα μαζέψουμε όλα, το πνεύμα που έχασε η ομάδα για πολλούς λόγους. Πρέπει να παλέψουμε και να ανοικοδομήσουμε ή να δημιουργήσουμε νέα δυναμική. Μετά από κάθε σεζόν αλλάζει η δυναμική της ομάδας, είναι διαφορετικά τα πράγματα, ειδικά όταν έρχονται παίκτες ανάμεσα από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πρέπει να παλέψουμε. Έχουμε σαν στόχο την παρουσία μας στο Europa League, πρέπει να παλέψουμε πρώτα με τους εαυτούς μας και μετά με τον αντίπαλο από το πρώτο παιχνίδι».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, υπογράμμισε από την πλευρά του:

«Ό,τι έγινε την Κυριακή ήταν κάτι απογοητευτικό για μας. Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ό,τι έγινε έγινε. Ό,τι συνέβη είναι ένα μάθημα από το πρέπει να μάθουμε για να βελτιωθούμε. αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό. Δεν αποτελεί δικαιολογία το αν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη η κλήρωση. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι του επιπέδου του αντιπάλου μας».