Skip to main content

O Aστέρας σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι Αρκάδες με γκολ του Κρεσπί νίκησαν το «τριφύλλι» με 1-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό Στάδιο

Γκέλα με το… καλημέρα για τον Παναθηναϊκό στο νέο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είχε εξαιρετική εικόνα και άξιζε το «τρίποντο».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να τον περιορίσει στο πρώτο ημίωρο και μάλιστα απείλησε δύο φορές. Στο 18′ η κεφαλιά του αμαρκάριστου Άνταμ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 27′ ο Λοντίγκιν απέκρουσε το σουτ του Μπαρτόλο.

Οι γηπεδούχοι χάρη στον εξαιρετικό Τετέ ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στο 31′, ο Γερεμέγεφ στο 41′ και ο Τζούρισιτς στο 44′ δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν όταν στο 51′ ο Ζέκα έκανε μεγάλο λάθος, αποβλήθηκε και στη συνέχεια, ο Κρεσπί με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Παναθηναϊκός με παίκτη λιγότερο, σε ένα άδειο γήπεδο, είχε κάκιστη εικόνα, απείλησε ουσιαστικά στο 93′ με ένα σουτ του Γερεμέγεφ και χωρίς να δυσκολευθούν οι Αρκάδες πήραν μια μεγάλη νίκη στη πρεμιέρα της φετινής Super League.