Skip to main content

Ξεκίνημα με «μοιρασιά» για Ατρόμητο και Άρη

Οι δύο σύλλογοι έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι ύστερα από αμφίρροπο και μοιρασμένο παιχνίδι

Πρεμιέρα με ισοπαλία (1-1) έκαναν Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι, στον εναρκτήριο αγώνα τους στη Σούπερ Λίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από λάθη των δύο τερματοφυλάκων, σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, με ένταση, δυνατές προσωπικές μονομαχίες και λίγες καλές φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο αρχικό 45λεπτο η κορυφαία ευκαιρία ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης και καταγράφηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Μπρόρσον με σωτήρια προβολή στην προσπάθεια του Μορόν αποσόβησε σίγουρο γκολ.

Το σκορ στο Περιστέρι άνοιξε στο 66ο λεπτό από το… τίποτα, όταν ύστερα από σέντρα του Μάγιο ο Κοσέλεφ έκανε κάκιστη έξοδο με γροθιές, η μπάλα χτύπησε στον Μπρόρσον και κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κουέστα «εζήλωσε» την προσπάθεια του συναδέλφου του τερματοφύλακα και με «καταστροφική» έξοδο έπεσε πάνω στον Μίχορλ, ενώ ο Βέλεθ είχε αποκρούσει με το κεφάλι.

Πέναλτι και ο Ουάρντα δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 74ο λεπτό, με το σκορ να παραμένει ως το τέλος.