Skip to main content

Στο «μηδέν» Λεβαδειακός και Καλλιθέα

Οι δύο νεοφώτιστοι δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους και στο τέλος μοιράστηκαν από ένα βαθμό

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκλήρωσαν τον πρώτο αγώνα τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για την περίοδο 2024-25 Λεβαδειακός και Καλλιθέα, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Η ποιότητα και κατ΄ επέκταση το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ευθέως ανάλογο του τελικού σκορ: μηδέν.

Χωρίς ρυθμό κι ένταση, δίχως φαντασία και φάσεις, τα δύο συγκροτήματα δεν πρόσφεραν τίποτα σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι τους και μοναδική δικαιολογία τους είναι η ζέστη και η περίοδος έναρξης του πρωταθλήματος, αφού ουσιαστικά άπαντες βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας.

Το πρώτο ημίχρονο στο «Λάμπρος Κατσώνης» δεν είχε να επιδείξει ούτε υποψία φάσης κι έπρεπε να φτάσει το παιχνίδι στο 55ο λεπτό για την πρώτη συγκίνηση, όταν ο Ματίγια εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκροφ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός «απάντησε» με ένα αξιόλογο μακρινό σουτ του Πλέγα που απέκρουσε με υπερένταση ο Μπαραγκάν, στην πρώτη τελική εντός εστίας!

Στο 78΄ ο Τσάπρας βρέθηκε απέναντι στον Μπαραγκάν και πλάσαρε στο δοκάρι, ενώ στο 90΄+6 η Καλλιθέα φώναξε για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Τζιάνι.