Skip to main content

Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους απέρριψαν τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ιστορία

Παραλίγο, εκατοντάδες εκατομμύρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κοντά στο ένα δισεκατομμύριο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για πενταετές συμβόλαιο

Ρεάλ Μαδρίτης και Βινίσιους απέρριψαν τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ιστορία του ποδοσφαίρου. Εκατοντάδες εκατομμύρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης και κοντά στο ένα δισεκατομμύριο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για πενταετές συμβόλαιο, αλλά -όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca- τόσο ο Βινίσιους Τζούνιορ όσο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν άφησαν καμία επιλογή διαπραγμάτευσης με την Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία, για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδόσφαιρου.

Η προσπάθεια εξελίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με κάποιους, που θα μπορούσε να είναι ευνοϊκή εξαιτίας της άφιξης του Κιλιάν Μπαπέ.

Αλλά ο ίδιος Βινίσιυς Τζούνιορ σήμερα (12/8) ξεκαθάρισε την κατάσταση, που θα μπορούσε να δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με τη γνώμη του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τους Μπέλιγχαμ και Μπαπέ μετά την προπόνηση, καθιστώντας σαφές ποια είναι η επιλογή του.