Skip to main content

Στα Σπάτα για να στείλει μήνυμα ο Μάριος Ηλιόπουλος

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ επέβαλε πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και την ήττα από τη Νόα

Η απρόσμενη και ντροπιαστική ήττα της ΑΕΚ (1-3) στην Αρμενία, αλλά κυρίως η εμφάνιση της Ένωσης, δεν ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Αντίθετα, έφερε την αντίδραση του Μάριου Ηλιόπουλου, που βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα για να ζητήσει εξηγήσεις.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο συζήτησαν για αρκετή ώρα τον αγώνα. Ο «Πελάδο» παραδέχτηκε ότι η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ήταν αποκαρδιωτική και η ομάδα έμοιαζε με ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, δίχως αγάπη κι ενδιαφέρον, ενώ συμφώνησε πως ενδεχόμενος αποκλεισμός θα ήταν καταστροφή, αγωνιστικά και οικονομικά.

Ακολούθησε τετ α τετ με τον Ορμπελίν Πινέδα, τον οποίο ενημέρωσε ότι δεν θα συναινέσει στην πώλησή του.

«Θα τα πω για τελευταία φορά: δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ. Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω. Τώρα δεν πωλείσαι. Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα. Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;».

«Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ», απάντησε ο Πινέδα, με τους δύο άνδρες να σφίγγουν τα χέρια και τον Μεξικανό να ενημερώνει τον Αλμέιδα, μετά την προτροπή του Μάριου Ηλιόπουλου, ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο.

Ακολούθως, ο κ. Ηλιόπουλος είδε και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έφερε προ των ευθυνών τους.

«Κύριοι, η ΑΕΚ έχει βαριά φανέλα. Αυτό που παρουσιάσατε στην Αρμενία δεν ήταν ΑΕΚ. Δε σεβαστήκατε και δεν προστατέψατε τη φανέλα σας. Παίζατε λες και είχατε πάρει χάπια ύπνου! Ήταν ντροπή για την ΑΕΚ και τον κόσμο της αυτή η εικόνα κι αυτό το αποτέλεσμα! Ήσασταν ένα σύνολο χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα. Ήσασταν ασύνδετοι κι αδιάφοροι κι αυτό είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό», τους είπε.

«Έτσι όπως παίζατε θα χάνατε και από τις τελευταίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ενώ είστε γεννημένοι πρωταθλητές, μόνο ως τέτοιοι δεν παίξατε. Γι΄ αυτό το λόγο σας επιβάλλω πρόστιμο και το ύψος του θα σας ανακοινωθεί σύντομα! Στο όνομα της ΑΕΚ. το δεύτερο γράμμα είναι το Ε, που σημαίνει Ένωση. Μόνο μέσω αυτού θα κάνουμε επιτυχίες και θα κατακτούμε τίτλους», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο. Εγώ ονειρεύομαι μεγάλα πράγματα. Έχω μάθει στην προσωπική και επαγγελματική ζωή μου να ζω σαν πρωταθλητής! Βάζω τον πήχη όσο πιο ψηλά μπορώ και προσπαθώ να τον ξεπεράσω. Δώστε τα όλα στο γήπεδο και δείξτε σε όλους ότι είστε πρωταθλητές! Θέλω να βλέπω από εσάς να έχετε αγάπη μεταξύ σας, πείσμα, επιμονή, να δείχνετε ενδιαφέρον για την ομάδα και τον συμπαίκτη σας! Πάμε μπροστά! Αυτή η ντροπή πρέπει να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την επόμενη μέρα. Μαέστρος της ορχήστρας είναι ο Ματίας».