Skip to main content

Για το πρώτο βήμα με Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

EUROKINISSI

Οι «Πράσινοι» υποδέχονται απόψε την ολλανδική ομάδα στο ΟΑΚΑ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League

Μετά τους «Δικέφαλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, την Τρίτη, στη μάχη της ευρωπαϊκής διάκρισης ρίχνεται απόψε και ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Άγιαξ, στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου στο Europa League (8/8, 21:00).

Στόχος του «τριφυλλιού» ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μπορεί να υπερασπιστεί στη ρεβάνς του Άμστερνταμ, την επόμενη εβδομάδα.

«Έχει άλλον προπονητή και άλλον τρόπο παιχνιδιού. Βεβαίως, είναι μια ομάδα που χτίζει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και είναι πολύ επικίνδυνη, ιδιαίτερα όταν την βλέπεις στην πλάτη», σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, για το αντίπαλο συγκρότημα.

Τα μοναδικά προβλήματα του Αλόνσο συνίστανται στην απουσία των Βαγιαννίδη και Νίκα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται απόψε λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο μηριαίο μυ.

Ως προς την ενδεκάδα, ο Τετέ διεκδικεί θέση βασικού στο δεξιό άκρο της επίθεσης (αντί του Μαντσίνι), ενώ οι υπόλοιποι που αναμένεται να ξεκινήσουν είναι οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.