Skip to main content

«Σίφουνας» ο Παναθηναϊκός στη Φιλιππούπολη

EUROKINISSI

Το «τριφύλλι» με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 4-0 την Μπότεφ και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

Την πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League πήρε απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε με 4-0 επί της Μπότεφ και θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στον δρόμο προς τους ομίλους.

Οι «πράσινοι» έκαναν την… δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Γερεμέγεφ έπειτα από σέντρα του Μλαντένοβιτς, έκαναν το 2-0 στο 39′ με τον Τζούρισιτς και ο Σέρβος άσος στις καθυστερήσεις πέτυχε το 3-0 έπειτα από ασίστ του Μαντσίνι.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Γερεμέγεφ στο 50′ να βάζει το κερασάκι στη τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με υπέροχο τελείωμα. Μάλιστα η ομάδα του Αλόνσο έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Γερεμέγεφ, Σπόραρ και Λημνιό για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Το «τριφύλλι» την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί τον «Αίαντα» στο ΟΑΚΑ και η ρεβάνς έχει οριστεί στις 15 Αυγούστου στο Άμστερνταμ.