Skip to main content

Στον τρίτο γύρο του C.L. με δυο νίκες ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» προκρίθηκε στον γ΄ προκριματικό γύρο με δύο νίκες επί της βοσνιακής Μπόρατς Μπάνια Λούκα

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα δεν ήταν αντίπαλος που μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τον ΠΑΟΚ, ούτε να του δημιουργήσει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας νίκησε τους Βόσνιους στην έδρα τους με 1-0 και σε συνδυασμό με το 3-2 της Τούμπας την περασμένη εβδομάδα προκρίθηκε στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μάλμε, με πρώτο αγώνα στις 6 ή 7 Αυγούστου στην Σουηδία και ρεβάνς στις 13 ου ίδιου μήνα, στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου βρήκε το γκολ που έψαχνε από το πρώτο ημίχρονο και έκτοτε δεν απειλήθηκε. Αφού στο 14΄ ο Κουλιεράκης «σημάδεψε» με προβολή το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία για τρίτο γκολ στα δύο παιχνίδια με τους Βόσνιους, ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» στο 25΄.

Σε μια πολύ ωραία προσπάθεια των φιλοξενούμενων ο Τάισον βρήκε με το εξωτερικό τον Οζντόεφ, εκείνος έκοψε στον Μουργκ και ο Αυστριακός πλάσαρε στην κίνηση για το 0-1.

Στο 36΄ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 49΄ ο Σισκόφσκι απέκρουσε σε κόρνερ ένα καλό μακρινό σουτ του Τάισον και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν τον αγώνα, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια στο 87΄.