Skip to main content

Τσιτσιπάς: Να κοιτάξω κατάματα την πρόκληση με Τζόκοβιτς

REUTERS/Violeta Santos Moura

Ο Έλληνας τενίστας, μετά την νίκη του επί του Μπάες, μίλησε για την «μονομαχία» που έρχεται απέναντι στον θρύλο του αθλήματος

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση στους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων και έτοιμος για την «μάχη» με τον θρύλο του αθλήματος από την Σερβία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και στον δρόμο για ένα μετάλλιο θα αντιμετωπίσει στους «8» τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Έλληνας τενίστας μετά την νίκη του επί του Μπάες, μίλησε για την «μονομαχία» που έρχεται απέναντι στον θρύλο του αθλήματος από τον Σερβία.

«Ήταν μια καλή νίκη σήμερα, αλλά συνεχίζω να αγωνίζομαι και να είμαι μέσα σε αυτό το τουρνουά». Φυσικά υπάρχει χαρά για τα προημιτελικά, όμως το τουρνουά για εμένα έχει τώρα αρχίσει, έχω βρει καλό ρυθμό, έχω κάνει κάποιες καλές νίκες. Νιώθω καλά με το τένις μου και θέλω να συνεχίσω αυτό το σερί. Έχω έναν σκληρό αντίπαλο μπροστά μου, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματός μας. Θέλω να κοιτάξω αυτή την πρόκληση κατάματα και να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Πρέπει να είμαι σταθερός, να σερβίρω με υψηλά ποσοστά στο πρώτο σερβίς, όχι απαραιτήτως με μεγαλύτερα σερβίς, να παίξω επιθετικά και με καλή προοπτική. Να παίξω τα μεγαλύτερα χτυπήματα και με μια κοινή λογική όταν θα προσπαθώ να μείνω στα ράλι μαζί του. Είναι ένας παίκτης που θα με τεστάρει πολλές φορές μέσα στον αγώνα και θα μου δώσει προκλήσεις για να ξεπεράσω. Και φυσικά πνευματικά θα πρέπει να μείνω πολύ δυνατός».