Skip to main content

Ντι Μαρία: Με απείλησαν πως θα σκότωναν την κόρη μου αν επέστρεφα στο Ροζάριο

REUTERS/Pedro Nunes

Ο διεθνής αργεντινός εξτρέμ αποκάλυψε τον «εφιάλτη» που βίωσε τον περασμένο Μάρτιο

Ο Άνχελ Ντι Μαρία ήθελε να επιστρέψει τον Μάρτιο στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη Ροζάριο Σεντράλ. Παρόλα αυτά, δέχθηκε απειλές τόσο για τη ζωή του, όσο και για την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Canal 3.

«Μία από τις απειλές ήταν ένα κουτί με κεφάλι γουρουνιού και μια σφαίρα στο μέτωπο, με ένα σημείωμα που έλεγε ότι, αν επέστρεφα, το επόμενο κεφάλι θα ήταν αυτό της κόρης μου Πία. Ήταν στο μεσιτικό γραφείο της αδερφής μου, δεν βγήκε στο φως, γιατί η αδερφή μου και ο κουνιάδος μου φοβήθηκαν και δεν το κατήγγειλαν», είπε αρχικά ο αργεντινός εξτρέμ και συνέχισε:

«Πήρα την απόφαση να μην επιστρέψω στο Ροζάριο μετά την πρώτη απειλή. Ήταν φρικτοί μήνες. Καθόμασταν και κλαίγαμε μόνο κάθε βράδυ, γιατί δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας.

Μίλησα ξανά τον Μάιο και είπα ότι δεν θα επιστρέψω, ότι δεν θα μπορώ να είμαι ήσυχος, γνωρίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή κάτι μπορεί να συμβεί. Η οικογένειά μου έρχεται πρώτη, ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, δεν μπαίνουν στη θέση μου ούτε ένα δευτερόλεπτο».