Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εξήγηση του Σπανούλη για την ήττα

REUTERS/Evelyn Hockstein

Ο προπονητής της ελληνικής ομάδας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες τους για την υπερπροσπάθεια

Σε ένα κακό διάστημα ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο εστίασε ο Βασίλης Σπανούλης, θεωρώντας το καθοριστικό για την ήττα της ελληνικής ομάδας από την Ισπανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κρατάει τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του, που δεν παράτησαν το παιχνίδι, ενώ δήλωσε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι έτοιμο για τον αγώνα με την Αυστραλία.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα πρώτα οκτώ λεπτά του παιχνιδιού και τα είκοσι τελευταία», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, αλλά για ακόμη μια φορά δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι και από το 8΄ μέχρι το 20΄ κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα, μας έφυγε το παιχνίδι».

Όπως εξήγησε ο εκλέκτορας της Εθνικής, «δίναμε πολλές χωρίς λόγο βοήθειες, ανοίξαμε το τρίποντό τους και έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, ενώ εμείς χάσαμε κάποια. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Όσο για τη συνέχεια; «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ώστε αν μας βοηθήσουν τα άλλα αποτελέσματα να περάσουμε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλουμε πάρα πολύ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα μας στο τελευταίο παιχνίδι».