Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα δάκρυα Κορακάκη μετά τον αγώνα που εγκατέλειψε

Εκτός τελικού η αθλήτρια που μετείχε στα προκριματικά των 10 μέτρων στο αεροβόλο πιστόλι

Δάκρυσε η Ελληνίδα αθλήτρια, Άννα Κορακάκη, ενώ μιλούσε για την πορεία που πήραν τα πράγματα στον αγώνα της, καθώς αποσύρθηκε από τον προκριματικό της στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως «Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση» και πρόσθεσε πως «Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα».

Σε κακή ημέρα Κορακάκη και Μόσχη

Εκτός τελικού έμειναν και οι δύο Ελληνίδες σκοπεύτριες που μετείχαν στα προκριματικά των 10 μέτρων στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο Άννα Κορακάκη και η Χριστίνα Μόσχη δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα του προκριματικού και κατ΄ επέκταση να κερδίσουν τη συμμετοχή στον τελικό.

Η Μόσχη κατετάγη 29η με 569 βαθμούς ενώ η Κορακάκη εγκατέλειψε την προσπάθειά της έχοντας ξεκινήσει την τέταρτη σειρά βολών, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 44η και τελευταία θέση του προκριματικού.