Skip to main content

Λαμέλα: Στόχος το πρωτάθλημα

Ο νέος λαμπρός αστέρας της ΑΕΚ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης

Ο Έρικ Μανουέλ Λαμέλα Κορδέρο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι κι επίσημα παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, με την Ένωση να ανακοινώνει τη μεταγραφή του το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Αργεντινός διεθνής με τις 25 παρουσίες και τα 3 γκολ στην «Αλμπισελέστε» του Λιονέλ Μέσι θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 9, έκανε δε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Ένωσης.

Μάλιστα, προηγουμένως είχε ένα απίθανο τετ α τετ με το νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος του είπε «πάμε για μάχες».

«Είμαι ο Έρικ Λαμέλα και γεννήθηκα στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ στην ΑΕΚ, να φοράω αυτή τη φανέλα και δεν βλέπω την ώρα να έρθει το πρώτο μου παιχνίδι», συστήθηκε ο ποδοσφαιριστής.

«Ευχαριστώ τον Ματίας Αλμέιδα που ήταν αυτός που με κάλεσε και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του για να έρθω εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο», συνέχισε ο Λαμέλα.

Όσο για τους στόχους του; «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να βελτιωθεί σε αυτό που εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται και όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, αυτό που θέλουν όλοι, να είμαστε πρωταθλητές! Πάμε μαζί, μόνο ΑΕΚ!», υπογράμμισε ο Αργεντινός αστέρας.