Skip to main content

Οι νέοι (του Ολυμπιακού) είναι ωραίοι…

Με πρωταγωνιστές τους 17χρονους παίκτες που κατάκτησαν το Youth League, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν άνετα την Μέχελεν με 2-0

Δεύτερος φιλικός αγώνας για τον Ολυμπιακό στην Ολλανδία σε διάστημα 24 ωρών, που αντιμετώπισε την βελγική Μέχελεν και τη νίκησε 2-0 με πολύ καλή απόδοση και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να αφήνουν ξανά πολλές υποσχέσεις.

Σε αντίθεση με το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Άγιαξ (0-1), όπου επίσης οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εξαιρετικοί αλλά τους έλλειψε το γκολ, απέναντι στους Βέλγους πέτυχαν δύο κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για ευρύτερο διαφορά στο σκορ.

Ειδικά το γκολ του 17χρονου Χρήστου Μουζακίτη, μόλις στο 5ο λεπτό, με δυνατό τεχνικό σουτ, ήταν χάρμα οφθαλμών και θύμισε κατά πολύ εκείνο του Γιαμάλ απέναντι στην Γαλλία, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Εκτός του σκόρερ Μουζακίτη πολύ καλοί ήταν επίσης και οι Παπακανέλλος, Κωστούλας, Μπότης.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με ένα επίσης ωραίο γκολ ο Ζέλσον Μαρτίνς στο 28΄, όταν από την έξοχη μπαλιά του Ορτέγκα η μπάλα έφτασε στον Κωστούλα κι εκείνος έβγαλε την ασίστ στον Πορτογάλο για το 2-0, απέναντι σε έναν αντίπαλο που την επόμενη εβδομάδα αρχίζει στο πρωτάθλημα.

Μεταξύ των πολλών ευκαιριών της πειραϊκής ομάδας ξεχώρισε εκείνη στο 81ο λεπτό με το διπλό δοκάρι που είχαν οι Ροντινέι και Μασούρα.