Skip to main content

Πειστική στην πρόβα τζενεράλε η ΑΕΚ

Η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στην Κύπρο μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια, στην τελευταία δοκιμή πριν το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της με την Ίντερ ντ’ Εσκάλδες (Ανδόρα), την άλλη Τετάρτη (24/7, 21:00) στην OPAP Arena.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα άφησε θετικό δείγμα γραφής, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν συνδυασμούς, είχαν ευκαιρίες και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 69ο λεπτό με κεφαλιά του προωθημένου Βίντα σε στημένη μπάλα (κόρνερ του Μάνταλου).

Από την άλλη, ο «Πελάδο» είδε κάποια προβλήματα στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω τα οποία και θα προσπαθήσει να διορθώσει, όμως η ισοφάριση των Κύπριων στο 79΄ προήλθε από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας που αξιοποίησε ο Σίμιτς.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους στα κιτρινόμαυρα ο Στρακόσα και ο Κοϊτά, ως αλλαγή και οι δύο. Η «πρώτη» των δύο παικτών ήταν αρκετά καλή, με τον Αλβανό  τερματοφύλακα να κάνει μια ωραία απόκρουση και τον Μαυριτανό εξτρέμ να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.