Skip to main content

O ΠΑΟΚ παρουσίασε την πρώτη του εμφάνιση για την νέα σεζόν

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έδωσε στη δημοσιότητα την φανέλα για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο ΠΑΟΚ μέσα από τα social media της ΠΑΕ παρουσίασε την πρώτη του φανέλα για την σεζόν 2024/2025, διατηρώντας την κεντρική φιλοσοφία ετών, δηλαδή τις ρίγες ως κύριο χαρακτηριστικό στην εμφάνιση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ας χτίσουμε το μέλλον μας. Με τον δικό μας τρόπο.

Με σεβασμό στην ασπρόμαυρη ιστορία, αλλά με αρκετές μοντέρνες πινελιές, η νέα εντός έδρας φανέλα των πρωταθλητών χαρακτηρίζεται από τις παραδοσιακές ασπρόμαυρες κάθετες ρίγες, με τις μαύρες περιοχές να διακοσμούνται από μια λεπτή και κομψή κάθετη γραμμή με στάμπα, σε χρώμα ανθρακί.

Τόσο οι λευκές όσο και οι μαύρες ρίγες διασχίζονται από λεπτές γκρι γραμμές που σχηματίζουν ένα κυματιστό σχέδιο που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος της φανέλας και τα μανίκια. Ο λαιμός είναι φινιρισμένος σε μαύρο χρώμα με γκρι ανθρακί γραμμή, όπως και οι μανσέτες στα μανίκια.

Η φανέλα είναι κατασκευασμένη από Eco Fabric, ένα υλικό που είναι 100% πολυεστέρας από ανακυκλώσιμα πλαστικά. Διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι ελαφριά και να επιτρέπει στο σώμα του ποδοσφαιριστή να αναπνέει κατά τη διάρκεια των αγώνων».