Skip to main content

Ο Μπαπέ παρουσιάστηκε μπροστά σε 80.000 οπαδούς της Ρεάλ

REUTERS/Juan Medina

Ο νέος σούπερ σταρ της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποθεώθηκε στο «Μπερναμπέου» από ένα κοινό που παραληρούσε

Αυτή τη φορά, τελείωσε… Αναμενόμενος σαν Μεσσίας από το πρωί της Τρίτης (16/7), ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε τις ιατρικές εξετάσεις πριν πάει στο προπονητικό κέντρο Βαλντεμπέμπας για να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος κατευθύνθηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» όπου 80.000 οπαδοί των «Μερένχες» τον περίμεναν με ανυπομονησία.

REUTERS/Juan Medina

Ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε με τη λευκή φανέλα με το νούμερο 9 μπροστά σε ένα κοινό που παραληρούσε. Και μετά από το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν η σειρά του να απευθυνθεί στους νέους θαυμαστές του.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Μπαπέ δεν κατάφερε να κρύψει όλη τη συγκίνησή του για τη μετακίνησή του στο σύλλογο που ονειρευόταν όταν ήταν παιδί.

«Γεια σε όλους. Θα προσπαθήσω να μιλήσω στα Ισπανικά. Είναι απίστευτο να είσαι εδώ. Φοβερό. Κοιμήθηκα τόσα χρόνια με το όνειρο να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σήμερα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, είμαι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος», είπε.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πέρεθ που πίστεψε σε εμένα από την πρώτη μέρα. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσοι με έφεραν εδώ, ήταν σκληρή δουλειά, αλλά κερδίσαμε», συνέχισε ο Μπαπέ.

«Είμαι εδώ, είμαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπω όλη μου την οικογένεια χαρούμενη, τη μητέρα μου να κλαίει. Είναι μια απίστευτη μέρα για μένα. Από παιδί είχα ένα όνειρο, το οποίο ήταν να παίξω εδώ. Το να είμαι εδώ σημαίνει πολλά για μένα», πρόσθεσε, πριν συνεχίσει.

«Εδώ και αρκετά χρόνια, οι οπαδοί της Ρεάλ μου έδειχναν πολλή στοργή και τους ευχαριστώ για αυτό. Τώρα έχω ένα άλλο όνειρο: να ζήσω την ιστορία αυτού του συλλόγου, του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο. Μπορώ να πω ένα πράγμα: Θα δώσω τη ζωή μου για αυτόν τον σύλλογο και αυτό το έμβλημα».

REUTERS/Juan Medina

Και ο Γάλλος σούπερ σταρ κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά: Ήμουν σαν εσάς, είχα ένα όνειρο και σήμερα το έκανα πραγματικότητα. Έχω μια συμβουλή: με πάθος, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Σήμερα είμαι εγώ, αλλά ίσως μια μέρα να είσαι εσύ. Είμαι χαρούμενος και πολύ περήφανος που είμαι μέρος του μεγαλύτερου συλλόγου στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να μιλήσω άλλο, αλλιώς θα κλάψω».

REUTERS/Juan Medina