Skip to main content

Απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

INTIME SPORTS

Ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως οδεύει προς τη Σαουδική Αραβία για τη συνέχεια της καριέρας του

Η άρρηκτη σχέση που σύνδεσε τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη εδώ και μια δεκαετία οδεύει στο τέλος της.

Οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, καθώς ο αρχηγός της πειραϊκής ομάδας δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο σύλλογος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν μπορεί να περιμένει άλλο καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήξη εξέλιξη, ενώ πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας αρνητικής απάντησης.

Ο σύλλογος και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλουν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν μπορούν να περιμένουν την απόφασή του εις το διηνεκές.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Φορτούνης έχει γενναιόδωρη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και την Ελ Καλίζ του Γιώργου Δώνη.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τη σαουδαραβική ομάδα να έχει καταθέσει μια γενναιόδωρη προσφορά στον παίκτη, που προβλέπει κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Την παρελθούσα περίοδο (2023-24) ο Φορτούνης έκανε μια εξαιρετική σεζόν με 11 γκολ και 19 τελικές πάσες σε σύνολο 49 αγώνων, ενώ υπήρξε από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Conference League.

Στη θητεία του στον Ολυμπιακό γνώρισε μεγάλες στιγμές. Φόρεσε τη φανέλα με τον αιώνιο έφηβο 343 φορές με απολογισμό 94 γκολ και 106 ασίστ, ενώ κατάκτησε 6 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας.