Skip to main content

«Σόου» Μπακασέτα στη νίκη του Παναθηναϊκού

Το «τριφύλλι» επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 στη Λεωφόρο με τον έμπειρο χαφ να σκοράρει δις

Τα δύο υπέροχα γκολ του Τάσου Μπακασέτα, αμφότερα με μακρινούς «κεραυνούς», αποζημίωσαν τους θεατές που παρά τη ζέστη βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 3-1 παίζοντας κατά μεγάλα διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και βγάζοντας στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει για την ομάδα του ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Για την αθηναϊκή ομάδα έκανε ντεμπούτο ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό αντί του Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 9΄, όταν μετά τη σέντρα του Μαντσίνι από δεξιά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε αλλά στρώθηκε στον Μπακασέτα, που με «βολίδα» εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Στο 37΄ σουτ του Τζούριτσιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, για να διπλασιάσει στο 51΄ ξανά ο Μπακασέτας, με ασύλληπτο σουτ επίσης με το αριστερό.

Στο 85΄ οι Κύπριοι μείωσαν σε 2-1 με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς, μετά από απόκρουση του Ντραγκόβσκι σε πλασέ του Σάντος, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βαγιαννίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.