Skip to main content

Στη Νάπολι ο Σπινατσόλα

Ο Ιταλός αμυντικός αγωνίζεται να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του μετά τον τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα, το 2021

Υπό την ηγεσία και την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε, πλέον, η Νάπολι ξεκίνησε την επιχείρηση ανασυγκρότησής της στο τέλος μιας μεταβατικής περιόδου όπως ήταν το 2023-2024, που χαρακτηρίστηκε από μια απογοητευτική 9η θέση στη Serie A.

Με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας ικανής να ανταγωνιστεί σε όλα τα μέτωπα, ο Ιταλός προπονητής έχει εντοπίσει αρκετές ενισχύσεις, συμπεριλαμβανομένου του Λεονάρντο Σπινατσόλα.

Ελεύθερος από τη Ρόμα μετά τη λήξη του συμβολαίου, ο πολυσχιδής 31χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «Παρτενοπέι» αυτή την Τετάρτη.

Μη επιλεγμένος από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για το Euro 2024 με τη «Σκουάντρα Ατζούρα», απερχόμενη πρωταθλήτρια Ευρώπης που αποκλείστηκε στη φάση των «16» από την Ελβετία, ο Σπινατσόλα θα προσπαθήσει να κάνει επανεκκίνηση στη μεγαλούπολη του ιταλικού νότου.

Ο έμπειρος αμυντικός αγωνίζεται να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του μετά τον τρομερό τραυματισμό που είχε υποστεί στον Αχίλλειο τένοντα, το 2021.

Να σημειωθεί ότι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν το δρόμο του Σπινατσόλα με προορισμό το «Ντιέγκο Μαραντόνα» είναι οι Ράφα Μάριν και Αλεσάντρι Μπουοντζόρνι.