Skip to main content

Με Άγιαξ ξεκινούν οι φιλικοί του Ολυμπιακού

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε τους πρώτους αγώνες στο στάδιο της θερινής προετοιμασίας της

Φιλικός με τον Άγιαξ θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου, με ώρα έναρξης στις 16:00. Μια εβδομάδα αργότερα (26 Ιουλίου, 17:30) θα ακολουθήσει η επίσης φιλική αναμέτρηση με την Αλ-Καντισίγια, η οποία προήχθη υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ Γκονζάλεθ και από φέτος θα αγωνίζεται στη σαουδαραβική Pro League.

Μάλιστα, η μεταγραφική δραστηριότητά της στην προσπάθεια ενίσχυσης είναι αξιοσημείωτη, καθώς απόκτησε τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Νάτσο, τον Βέλγο διεθνή τερματοφύλακα Κοέν Καστέλς, τον Μεξικανό διεθνή επιθετικό Χουλιάν Κινόνες και τον επίσης διεθνή Ουρουγουανό μέσο Ναχιτάν Νάντες.

Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει άλλες τρεις φιλικές συναντήσεις. Επίσης στην Ολλανδία, στις 27 Ιουλίου (16:30) θα αντιμετωπίσει τη Ναϊμέχεν, ενώ στις 8 Αυγούστου (21:00) θα υποδεχθεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δύο ημέρες αργότερα (10 Αυγούστου, 20:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην Κύπρο για την αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού.