Skip to main content

Πρόταση της Warner Bros Discovery για τη γαλλική Λίγκα

Προηγουμένως είχε απορριφθεί η πρόταση της βρετανικής πλατφόρμας DAZN ενώ ακόμα δεν έχει καταθέσει προσφορά η beIN SPORTS

Ένας νέος παίκτης εμφανίστηκε στις συζητήσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της γαλλικής Ligue 1.

Σύμφωνα με τον Αρτούρ Περό, δημοσιογράφο του RMC Sport, η αμερικανική εταιρεία Warner Bros Discovery έκανε σήμερα (5/7) μια προσφορά για να μεταδώσει τους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινά σαββατοκύριακο 16 Αυγούστου.

Μάλιστα, στην πλατφόρμα του (Max) θα βρει χώρο ολόκληρη η Ligue 1, άλλο αθλητικό περιεχόμενο όπως χειμερινά αθλήματα ή το καλαντάρι του τένις ATP, καθώς και σειρές.

Νωρίτερα σήμερα, κι ενώ το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας (LFP) συνεδρίασε για να προχωρήσει σε αυτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η πλατφόρμα DAZN έκανε μια προσφορά 375 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για οκτώ στους εννέα αγώνες.

Η βρετανική εταιρεία είχε ήδη κάνει προσφορά 400 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο, την οποία αρνήθηκε η LFP. Τέλος, επίσης σύμφωνα με την RMC Sport, η beIN SPORTS δεν έχει στείλει προσφορά στη Λίγκα μέχρι σήμερα.

Εάν η συμφωνία μεταξύ του Βενσάν Λαμπρούν και της Warner Bros Discovery είναι επιτυχής, ο στόχος θα είναι η προσφορά 12μηνης συνδρομής με 27,99 ευρώ το μήνα, για ολόκληρο τον κατάλογο της Warner και τη Ligue 1. Μια δοκιμή μετάδοσης προγραμματίζεται για τις 15 Ιουλίου.

naftemporki.gr