Skip to main content

Ο Μάρεϊ αποσύρθηκε από το μονό του Wimbledon

Ο 37χρονος Βρετανός δις πρωταθλητής στο Λονδίνο θα συνεχίσει να παίζει στο διπλό με τον αδερφό του, Τζέιμι

Ο Άντι Μάρεϊ αποσύρθηκε από το τουρνουά στο μονό του Wimbledon, αφού δεν κατάφερε να αναρρώσει επαρκώς από τη χειρουργική επέμβαση σε κύστη σπονδυλικής στήλης πριν από λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα.

Ο 37χρονος Μάρεϊ έκανε μια δήλωση το πρωί της Τρίτης, μέσω της ομάδας του: «Δυστυχώς, παρά το ότι εργάστηκε απίστευτα σκληρά για την ανάρρωση από την εγχείρησή του πριν από μόλις μια εβδομάδα, ο Άντι πήρε την πολύ δύσκολη απόφαση να μην παίξει μονό φέτος.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι εξαιρετικά απογοητευμένος, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παίξει στο διπλό με τον Τζέιμι (σ.σ. ο αδελφός του και ανυπομονεί να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο Wimbledon».

Ο Μάρεϊ είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Τσέχο σταρ Τόμας Μάχατς, αλλά η προπόνηση σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δεν τον έδειξε να φτάνει στο επίπεδο που πιστεύει ότι είναι αρκετό για να είναι ανταγωνιστικός.

Ο Ντέιβιντ Γκοφάν, ο 33χρονος Βέλγος, θα αντικαταστήσει τον Μάρεϊ ως lucky looser στην κλήρωση.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος είναι δύο φορές πρωταθλητής στο Wimbledon έχοντας κερδίσει το 2013 και το 2016, έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στο απλό της διοργάνωσης το 2023, όταν έχασε από τον Στέφανο Τσιτσιπά σε πέντε σετ.