Skip to main content

ΑΕΚ: Τελείωσε η κανονική περίοδος για τον Ολιβέιρα

Πλήγμα με Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος στράικερ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε).

Ο 29χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε λίγο πριν το ημίωρο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό. Αυτό σημαίνει πως θα μπει… στα πιτς για περίπου ένα μήνα (3-4 εβδομάδες).

Αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους Αρκάδες υπήρξε έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της Ένωσης για την κατάσταση της υγείας του Ολιβέιρα, καθώς ο παίκτης αντιμετώπισε πρόβλημα και την περασμένη σεζόν στους κοιλιακούς-προσαγωγούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, όμως, ο τελευταίος τραυματισμός του παίκτη, ο οποίος ήρθε σε ένα χρονικό σημείο που είχε αρχίσει να «ανεβαίνει» αγωνιστικά (πέτυχε τρία γκολ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου), είναι σε διαφορετικό σημείο και δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Ολιβέιρα θα χάσει σίγουρα το αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02), τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/03), καθώς και από τους αγώνες του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαγνησίας και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο στράικερ της ΑΕΚ θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να είναι έτοιμος στα play off της Super League