Skip to main content

Στον Ολυμπιακό έως το 2026 ο Μπαρτζώκας

Η διοίκηση της πειραϊκής ομάδας επέκτεινε το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού γι΄ άλλο ένα έτος

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ώρες, έμμεσα, την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και η επισημοποίηση δεν άργησε να έρθει.

Η πειραϊκή ομάδα ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Έλληνα τεχνικό γι΄ ακόμα έναν χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026.

Οι δύο πλευρές, διοίκηση και προπονητής, συναντήθηκαν νωρίτερα την Παρασκευή και συμφώνησαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο, που έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Πρώτα και πάνω απ΄ όλα, ήταν μια συμβολική κίνηση με στόχο να δείξει στην πράξη την εμπιστοσύνη των αδελφών Αγγελόπουλων στον προπονητή και το πρότζεκτ που αυτός υλοποιεί, παρά την απώλεια των στόχων της Ευρωλίγκας και του πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι ο Γιώργος Μπαρτζώκας οδήγησε τον Ολυμπιακός στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, τριών Κυπέλλων, δύο Super Cup και σε τρία συνεχή Φάιναλ-4 στην Ευρωλίγκα.

Στο πρώτο πέρασμά του από τους «ερυθρόλευκους» κατάκτησε την Ευρωλίγκα και το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το 2013.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα μας στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2013 και του Διηπειρωτικού, σε τρία σερί φάιναλ φορ (Βελιγράδι 2022, Κάουνας 2023, Βερολίνο 2024), στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ελλάδος (2022, 2023), τριών Κυπέλλων Ελλάδος (2022, 2023 2024), καθώς και δύο Super Cup (2022, 2023) -και πλέον βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες-, είναι ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού!».