Skip to main content

Στους Ράπτορς ο Βεζένκοφ, στη… γωνία Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Cary Edmondson-USA TODAY Sports

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έγινε trade στην ομάδα του Τορόντο και το μέλλον του είναι αβέβαιο, με το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων» να είναι πολύ υψηλό

Από τους Σακραμέντο Κινγκς στους Τορόντο Ράπτορς ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ πήρε μέρος σε trade και από σήμερα ανήκει στην ομάδα από τον Καναδά. Τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη για την καριέρα του;

Είτε θα πάρει την απόφαση να κυνηγήσει περισσότερο το όνειρο στο NBA ρισκάροντας να την… πατήσει όπως στο Σακραμέντο όπου δεν είχε ενεργό ρόλο, είτε θα ζητήσει να μπει στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και μετά από 48 ώρες αν δεν προκύψει ομάδα από τον οργανισμό που να τον θέλει, να μείνει ελεύθερος.

Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή αν μείνει ελεύθερος, τότε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα κινηθούν για την απόκτησή, θέλοντας να προσθέσουν στο ρόστερ τους, τον mvp της Euroleague το 2023.

Στα 42 παιχνίδια που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ο Βεζένκοβ είχε συμμετοχή 12.2 λεπτών και μετρούσε μέσο όρο 5.4 πόντων με 37.5% από το τρίποντο, μαζί με 2.3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ.