Skip to main content

Μάχη «αιωνίων» για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας 

Το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό ότι υποψηφιότητα για την προεδρία θα θέσει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Hμέρα εκλογών θα είναι η αυριανή (26/6) στην ανώτατη επαγγελματική ποδοσφαιρική κατηγορία και το απόγευμα θα γίνει γνωστό το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Μηνά Λυσσάνδρου στη θέση του προέδρου στον συνεταιρισμό.

Αυτό θα είναι είτε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είτε ο ομόλογός του στον Παναθηναϊκό, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρώτος που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της θέσης ήταν ο Αχιλλέας Μπέος. Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Αλαφούζος ανακοίνωσε με τη σειρά του ότι θα επιδιώξει την εκλογή του στην προεδρία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Η κίνηση είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση Μαρινάκη προς την κατεύθυνση διεκδίκησης μιας δεύτερης θητείας, μετά από εκείνη που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο με την παραίτησή του, πριν κατατεθεί πρόταση μομφής εναντίον του, στην οποία είχε πρωτοστατήσει ο Παναθηναϊκός.

Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί από χθες επισημοποιήθηκε απόψε (25/6), καθώς ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ γνωστοποίησε την υποψηφιότητά του με επιστολή που απέστειλε στη Σούπερ Λίγκα.