Skip to main content

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Απουσιάζουν με τις Εθνικές ομάδες τους έξι παίκτες, ενώ ο Πισάρο θα μείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση

Με πολλές απουσίες αλλά και νεαρούς παίκτες από την Β΄ ομάδα θα ταξιδέψει σήμερα (23/2) για την Ολλανδία η ΑΕΚ.

Στη χώρα της τουλίπας η Ένωση θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο είναι χωρισμένο σε δύο μέρη.

Από σήμερα έως τις 30 Ιουνίου οι «κιτρινόμαυροι» θα προετοιμαστούν στο Αλκμάαρ και ακολούθως θα «μετακομίσουν» στο Μπουργκ, όπου θα παραμείνουν ως τις 11 Ιουλίου.

Στη διάρκεια της παρουσίας και προετοιμασίας τους στην Ολλανδία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα παίξει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

Ο Πισάρο δεν θα μπει στο αεροπλάνο, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση του συλλόγου θα μείνει στην Αθήνα για αποκατάσταση από πρόβλημα τραυματισμού.

Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Βίντα και Τσούμπερ μετέχουν με τις Εθνικές ομάδες τους στο EURO 2025, Πινέδα και Κάλενς βρίσκονται στις ΗΠΑ για το Copa America, ενώ οι τερματοφύλακες Αθανασιάδης – Στάνκοβιτς δεν υπολογίζονται.

Στην αποστολή μετέχουν οι, Αγγελόπουλος, Θεοχάρης, Ρότα, Ραντόνια, Κάτσικας, Χατζισαφί, Πήλιος, Μήτογλου, Μουκουντί, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Ρουκουνάκης, Φοφανά, Τσιλούλης, Ελίασον, Φερνάντες, Γκολφίνος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Θεοδωρίδης και Ζίνι.