Skip to main content

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θα δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα

Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας

Mε την ιδιότητα του υπόπτου για το αδίκημα της διακεκριμένης μορφής υποκίνησης βίας σε αθλητικούς χώρους θα καταθέσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Αφορμή για την έρευνα στάθηκαν σχετικές αναφορές από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους διαιτητές  για όσα έγιναν στη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, οι οποίες διαβάστηκαν στη δικαιοσύνη.

Η κατάθεσή του θα δοθεί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και στη συνέχεια  η δικογραφία θα επιστρέψει πίσω στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του.

«Ο τρόπος μου δεν ήταν σωστός»

Ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  «απολογήθηκε»  για τα λάθη του κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

« (…) Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς. Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια, όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του.