Skip to main content

Basket League: Στέψη ή παράταση στην αγωνία

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της σειράς, με τους «ερυθρολεύκους» να προηγούνται με 2-1

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει στο ΟΑΚΑ και να μειώσει σε 2-1 την σειρά των τελικών της Basket League και απόψε (21:15, ΕΡΤ3) το ζευγάρι μεταφέρεται στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να έχει δεύτερο… match ball για τον τίτλο, τούτη την φορά στο γήπεδό του, στο οποίο ανακοινώθηκε sold out.

Οι τελευταίες ώρες πριν το game4 πέρασαν με τις δύο ομάδες να «μονομαχούν» επικοινωνιακά για το θέμα της διαιτησίας ενώ στο αποψινό παιχνίδι στο Φάληρο αναμένεται να δώσει το παρών ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Υπενθυμίζουμε πως μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού οι δύο προπονητές, Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν εκτόξευσαν ”καρφιά” ο ένας προς τον άλλον και γενικά η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται από απόλυτη τοξικότητα έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Από κει και πέρα, σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, καμία από τις δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, για τον Ολυμπιακό εξάλλου είναι γνωστή η απουσία του Φαλ. Οι δύο τεχνικοί θα έχουν στη διάθεσή τους κάθε ”όπλο” του ρόστερ που χρησιμοποίησαν μέχρι και τον τρίτο τελικό.

naftemporiki.gr