Skip to main content

Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Μόντριτς

Ο 39χρονος Κροάτης δέχθηκε μείωση αποδοχών γιατί ήθελε να παραμείνει στο σύλλογο

Ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε για νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς δέχθηκε χαμηλότερο μισθό στη νέα συμφωνία.

Ο μισθός του ήταν από τους υψηλότερους στην ομάδα αλλά στο νέο συμβόλαιο θα μειωθεί, αφού κατέστησε σαφές ότι προτεραιότητά του ήταν να συνεχίσει να κερδίζει και να γράφει ιστορία με την Ρεάλ.

Από τότε που μετακόμισε στη Μαδρίτη (2012 Τότεναμ) ο Μόντριτς έχει κερδίσει 26 τίτλους, τα περισσότερα στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τον Νάτσο, ξεπερνώντας τους Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο.

Ο Κροάτης στοχεύει επίσης να ξεπεράσει το ρεκόρ του Πάκο Χέντο με έξι τίτλους Champions League (1955-1966), κάτι που μπορεί να πετύχει μαζί με τον Ντάνι Καρβαχάλ και τον Νάτσο, εάν ο τελευταίος  ανανεώσει.

Ο Μόντριτς έχει γίνει ήδη ο γηραιότερος παίκτης που εκπροσωπεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε προηγουμένως ο Φέρεντς Πούσκας.

Ο διεθνής μέσος έκανε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, τις περισσότερες ως αλλαγή, με τις 14 από τις 32 από εκείνες στο πρωτάθλημα ως αλλαγή.

Παρά το ότι πλέον διαδραματίζει δευτερεύοντα ρόλο, ο επαγγελματισμός και η ανταγωνιστικότητά του χαίρουν άκρας εκτίμησης σε ολόκληρο τον ισπανικό γίγαντα.