Skip to main content

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ

Εφόσον καλυφθεί πλήρως το μετοχικό κεφάλαιο θα ανέλθει στο ποσό των 156.057.071,40 ευρώ

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 12.999.999 ευρώ, η οποία, εφόσον καλυφθεί πλήρως θα ανεβάσει το μετοχικό κεφάλαιο στο ποσό των 156.057.071,40 ευρώ.

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικέφαλου»,  Μάκης Γκαγκάτσης, η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο νομικός σύμβουλος, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, που εμμέσως παραδέχθηκε ότι θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, με σημαντικότερο αυτό της νέας Τούμπας.

«Η όποια ανακοίνωση για το γήπεδο θα γίνει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αφού έχει πει ο Ιβάν Σαββίδης ότι θα γίνει το γήπεδο, θα γίνει», υπογράμμισε.

Όσο για τις φημολογούμενες προτάσεις για ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δήλωσε πως «θα γίνει ό,τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Οι αγορές και οι πωλήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι».