Skip to main content

Ιταλικός Τύπος: Ο Ελ Κααμπί καλύτερος από τον Ρονάλντο και τον Μπενζεμά

REUTERS/Alkis Konstantinidis

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μετά τα 5 γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα στους δύο ημιτελικούς και το γκολ που έβαλε κόντρα στη Φιορεντίνα, αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης με 11 γκολ

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί  είναι  καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ραφαέλ Φαλκάο, γράφουν σήμερα ιταλικές εφημερίδες σχολιάζοντας την επικράτηση της ομάδας του Πειραιά επί της Φιορεντίνα με γκολ του Μαροκινού παίκτη στον τελικό του Conference League.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, μετά τα 5 γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άστον Βίλα στους δύο ημιτελικούς και το γκολ που ε κόντρα στη Φιορεντίνα , αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης με 11 γκολ.

«Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο πρώτος στην ιστορία μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που σκοράρει 11 γκολ σε νοκ άουτ φάση» ,γράφουν οι ιταλικές εφημεριδες.

Marca: Αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ και τον έντυσε… Δία

Ακολουθούν με 10 γκολ, ο Κριστιλανο Ρονάλντο (Champions League 2017), ο Καρίμ Μπενζεμά (Champions League 2022) και ο Ραφαέλ Φαλκάο (Europa League 2011)