Skip to main content

Τέλος ο Καρβαλιάλ, πρώτος στόχος ο Μεντιλίμπαρ

ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME

Η απόφαση για το διαζύγιο με τον Πορτογάλο τεχνικό αναμένεται εντός της ημέρας με τον διάδοχό του ήδη να αναζητείται

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι «τελειωμένος» για τη διοίκηση, με την ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-2) την περασμένη Κυριακή να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς επί των ημερών του η ομάδα όχι μόνο δεν βελτιώθηκε αλλά , απεναντίας, έχασε πάρα πολλούς βαθμούς.

Ο Πασκάλ Γιένσεν ήρθε χθες, μίλησε με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αλλά το πιο πιθανό είναι η περίπτωσή του να μην προχωρήσει, καθώς η προπονητική εμπειρία του ως πρώτος προπονητής περιορίζεται στην τελευταία τριετία, όταν και προπονούσε την Αλκμάαρ.

Ένα πολύ πιο ηχηρό όνομα που ακούστηκε τις τελευταίες ώρες είναι του 62χρονου Ισπανού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με μεγάλη εμπειρία στη La Liga και με κύρος επιβολής στα αποδυτήρια.

Ο Μεντιλίμπαρ είχε πολύ σημαντική παρουσία στην Έιμπαρ, στην οποία διατέλεσε προπονητής από το 2015 έως το 2021, ενώ έχει επίσης εργαστεί στις Αθλέτικ Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Αλαβές και Σεβίλλη, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Europa League.

Όσο για τον επικείμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, το Σάββατο (10/2), οι «ερυθρόλευκοι» κατά τα φαινόμενα θα πορευθούν με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, τον τεχνικό της ομάδας Κ19 που χθες προκρίθηκε στους «16» του UEFA Youth League αποκλείοντας την Ίντερ.