Skip to main content

Νοκ άουτ Λιβάι, Ελ Αραμπί και Ιωαννίδης

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα παιχνίδια της 18ης ημέρας στη Λίγκα άφησαν με σημαντικά προβλήματα τους τρεις «μεγάλους» της Αθήνας που θα στερηθούν τους σκόρερ τους για μερικούς αγώνες

Η 18η αγωνιστική άφησε «λαβωματιές» και αγωνιστικά προβλήματα στους τρεις «μεγάλους» του Αττικού λεκανοπεδίου, ενόψει των δύσκολων δεύτερων αγώνων τους στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα κρατήσει τον Λιβάι Γκαρσία εκτός του παιχνιδιού της Τετάρτης (17/1, 19:00) με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα και ουσιαστικά κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον κυριακάτικο (21/1) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Άσχημα ήταν τα νέα και για τον Ολυμπιακό, παραμονές της ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς (3-2), Γιουσέφ Ελ Αραμπί, υπέστη διάστρεμμα και τέθηκε νοκ άουτ τόσο για το ντέρμπι όσο και για τον προσεχή αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τη Λίγκα.

Ανάλογο πρόβλημα στη θέση του σέντερ φορ έχει και ο Παναθηναϊκός, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης στα τελευταία λεπτά του ματς με την ΑΕΚ, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έδειξε θλάση στον δικέφαλο.

Ο διεθνής επιθετικός χάνει το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εκείνο που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο (21/1), με την προσπάθεια να επικεντρώνεται στο να είναι έτοιμος να παίξει κατά του ΠΑΟΚ στις 28 Ιανουαρίου.